![]() |
Buğdaylı Pazı Çorbası
Buğdaylı Pazı Çorbası Tarifi - Buğdaylı Pazı Çorbası Yapılışı - Buğdaylı Pazı Çorbası Nasıl Yapılır - Oktay Usta Buğdaylı Pazı Çorbası
Malzeme Listesi: 1 Demet Pazı 1 Su B. Haşlanmış Buğday 1 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Su B. Et Suyu Su Tuz Terbiyesi İçin: 1 Kase Yoğurt 1 Yumurta 2 Çorba K. Un Üzeri İçin: Tereyağı Toz Kırmızı Biber Çorba Tarifleri, Çorba Yemekleri Hazırlanışı: Soğan ve sarımsağı ince bir şekilde doğrayıp sıvıyağ koyduğumuz bir tencerede kavuruyoruz. Pazıları ince bir şekilde doğrayıp soğanlarla birlikte kavuruyoruz. Et suyu ve biraz sıcak su döküyoruz. Terbiyesi için, yoğurt, yumurta ve unu geniş bir kaseye koyup karıştırıyoruz. Çorbanın suyundan 2-3 kepçe terbiyeye döküp ılıtıyoruz. Çorbaya döküyoruz. Tuz ve haşlanmış buğdayı katıp biraz daha pişiriyoruz. Toz kırmızı biber ve tereyağını kavurup servis ederken çorbanın üzerine döküyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.