![]() |
Pancar Çorbası
Pancar Çorbası Tarifi - Pancar Çorbası Yapılışı - Pancar Çorbası Nasıl Yapılır - Oktay Usta Pancar Çorbası
Malzeme Listesi 2 Kırımızı Pancar 1 Havuç 1 Patates 1 Soğan 2 Diş Sarımsak 2 Su B. Et Suyu 2 Çorba K. Tereyağı 1 Tutam Dereotu Su Tuz Hazırlanışı: Sarımsak ve soğanları ince ince doğrayıp tereyağında kavuruyoruz. Pancar,patates ve havuçların kabuklarını soyup rendeliyoruz. Havuç, pancar ve patatesi rendeliyoruz. Soğanların üzerine ilave edip kavuruyoruz. Tuzunu, suyunu ve et suyunu da ilave edip çorbamızı kıvamı lokum gibi oluncaya kadar pişmeye bırakıyoruz. Pişen çorbamızı ocaktan alıp parçalayıcı dan geçiriyoruz. Servis tabağına alıyoruz. Üzerine doğranmış dereotunu ilave edip servis ediyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.