ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Bıldırcın Kebabı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=174867)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 01:52 AM

Bıldırcın Kebabı
 
Bıldırcın Kebabı Tarifi - Bıldırcın Kebabı Nasıl Yapılır - Bıldırcın Kebabı Malzemeleri



Kullanılan malzemeler:

5 Adet Bıldırcın

50 Gr. Tereyağ

20 adet patates

1 adet domates

1 baş küçük soğan

1 diş sarımsak

1 adet yeşil biber

Karabiber ve tuz


Hazırlanışı:

Bıldırcınların tüyleri yolunur ve tütsülenir. Güzelce yıkanır, süzülür. Sarımsak, karabiber ve tuz eklenir. 25 dakika sonra pişmiştir. Tencereden çıkartılarak mini fırın tepsisine alınır. Halka halinde kızartılan patates, yine halka halinde kesilen domates, biber tepsiye dizilerek pembeleşinceye kadar bekletilir. Bakır tabağa alınarak özenle tanzim edilir. Sıcak servis yapılır.



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.