![]() |
Papaz Büyüsü ve Her Türlü Sihri Bozmak İçin
camuro Nickli Üyeden Alıntı evet ayetli sular ayak değmeyen yere dökülür.ağaç dibi,saksı yada denize dökün bu uygulamayı kendinizde yapabilirsiniz.7.gün tuz koyulcak malum şehirde yaşıyoruz dağlardan su alma imkanımız olmadığı için suyu camiden de alabiliriz.7 caminin suyuda olur.Bundan asla şüphe etmeyin Allah'ın izniyle bozulur ama bugün yaptım hemen bozuldu olmaz büyünün bozulmasıda tutmasıda 4 ay sürer.Büyü olup olmadığını zaten insan gerek gördüğü kötü rüyalardan ve aşırı sinir, işlerin ters gitmesi,uykusuzluk gibi belitilerden anlaşılır.eğer bu belirtiler varsa bu uygulamayı yapın.Allah şifa versin Gusul ettikten sonra mı bu suyla yıkanacağız, yıkanıp bu suyla mı gusul alacağız Bir yakınımıza, sevabına okumaları kendimiz yapıp, suyunu içirsek, banyosunu yapsa olur mu? Mümkünse bu iki sorumu da cevaplar mısın? Teşekkür ederim |
evet ayetli sular ayak değmeyen yere dökülür.ağaç dibi,saksı yada denize dökün bu uygulamayı kendinizde yapabilirsiniz.7.gün tuz koyulcak malum şehirde yaşıyoruz dağlardan su alma imkanımız olmadığı için suyu camiden de alabiliriz.7 caminin suyuda olur.Bundan asla şüphe etmeyin Allah'ın izniyle bozulur ama bugün yaptım hemen bozuldu olmaz büyünün bozulmasıda tutmasıda 4 ay sürer.Büyü olup olmadığını zaten insan gerek gördüğü kötü rüyalardan ve aşırı sinir, işlerin ters gitmesi,uykusuzluk gibi belitilerden anlaşılır.eğer bu belirtiler varsa bu uygulamayı yapın.Allah şifa versin
|
Ben bu uygulamaların bir çoğunu yaptım ama eğer ciddi büyüler yapılmışsa bozulmuyor. ben neler çektim bu büyü işlerinden.. okuduğum dualar sadece o anlık hafifletiyordu beni ağlamalarım azalıyordu.benim ve eşimdeki büyüleri bozmak için bir hocadan yardım aldım . şükür şimdi herşey yolunda ama hocalar büyü bozma işlemlerinde neler yapıyorlar çok merak ediyorum. ne yaptıklarını asla söylemiyorlar..ben çok okuma yaptım ama kendi kendime başaramamıştım inşallah sizler başarılı olursunuz. büyü yapıp yuva yıkanların Mevlam islah etsin.
|
camuro Nickli Üyeden Alıntı Bu vereceğim terkip papaz büyüsü ve her türlü büyü, sihre etkilidir.Yol kenarlarında dağlarda bulunan çeşmelerden 7 adet farklı çeşmeden su alınacak ve karıştırılacak bu sular. Daha sonra 72 fatiha suresi 313 ayetelkürsi 111 besmele 21 tekvir suresi taha 67-68-69 ayetleri 21 kere 34 vudduha ve 17 şer defa felak nas sureleri bu çeşmelerden alınan suya okunur bu suyu 7 gün içer ve 7 nci gün kaya tuzu ilave ederek suya gusul abdesti alınırsa biiznillah büyü kalmaz.Allahu alem bissevab. Alıntıdır.. Allah C.C. Razı Olsun Bu uygulamaları direk kendi kendimize yapabiliriz değil mi? İçeceğimiz suya da tuz koysak daha mı etkili olur acaba? Ayetli olduğu için bu suyun kanalizasyona gitmemesi gerekiyor sanırım Gusul ettikten sonra mı bu suyla yıkanacağız, yıkanıp bu suyla mı gusul alacağız Bir yakınımıza, sevabına okumaları kendimiz yapıp, suyunu içirsek, banyosunu yapsa olur mu? Büyü olup olmadığını bilmesek de (İnşallah yoktur !) tedbir anlamında yapsak bir aksilik olmaz değil mi? |
Bu vereceğim terkip papaz büyüsü ve her türlü büyü, sihre etkilidir.Yol kenarlarında dağlarda bulunan çeşmelerden 7 adet farklı çeşmeden su alınacak ve karıştırılacak bu sular. Daha sonra 72 fatiha suresi 313 ayetelkürsi 111 besmele 21 tekvir suresi taha 67-68-69 ayetleri 21 kere 34 vudduha ve 17 şer defa felak nas sureleri bu çeşmelerden alınan suya okunur bu suyu 7 gün içer ve 7 nci gün kaya tuzu ilave ederek suya gusul abdesti alınırsa biiznillah büyü kalmaz.Allahu alem bissevab.
dır.. |