ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=172877)

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:36 AM

Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertibi Bir Arada Veriyorum

mikaha Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili sefanazan kardeşim,
Şaban 1 / 2 Temmuz Cumartesi olduğuna göre
Şaban 3 / 4 Temmuz Pazartesi olur
sanırım, hayırlı bir evlilik için 313 kere ayet-el kürsi okuyacaksın
Dua örneğini yarın yazayım, şimdi saat çok geç oldu ama, okuduğumuz dualarımızı öncelikle ;
Allah'ım bu okuduğum yasin-i şerifin, (şu şu sure-i şeriflerin ve şu şu ayet-i kerimelerin sevabını Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa SAV'ın ruhuna, Hz. Adem Peygamber ile Peygamberimizin arasındaki cümle hak peygamberlerin ruhuna, ehli-beytin ruhuna, ( Fatma anamızın ruhuna da mutlaka belirtirim, çünki Fatma anamızı çok seviyorum, evliyalarımızın ruhuna, sevgili mümin kullarının ruhuna, şehitlerimizin ruhuna hediye ediyorum eksikleriyle beraber kabul eyle Yarabbim

cevap yazdığınız için ne kadar mutlu oldum anlatamam çok teşekkür ederim ellerinize sağlık

sefanazan Nickli Üyeden Alıntı

arabi ayın ilk pazartesi hangi güne denk geliyor bir tarih ve gün verebilirmisiniz rica etsem...paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...allaha emanet olun

--- Sonraki mesaj ---

mikaha kardeşim senden rica etsem bir dua örneği derleyip paylaşırmısınız mesela ben ayetleri okuyorum dileklerimi söylüyorum fakat iş dua kısmına gelince ne diyecegimi nasıl diyeceğimi hep şaşırıyorum mesela kabir ehli beytlerinin evliyaların yüzü suyu hürmetlerine dualarımı kabul et allahım diyorum ama sanki birşeyleri eksik söylüyorum hissine kapılıyorum tekrar tekrar başa dönüyorum yani sizden duaalarımızın arkasından yapacağımız dualarımız nasıl olmalı....yardımcı olursanız inanın çok mutlu olacağım allaha emanet olun

Sevgili sefanazan kardeşim,
Şaban 1 / 2 Temmuz Cumartesi olduğuna göre
Şaban 3 / 4 Temmuz Pazartesi olur
sanırım, hayırlı bir evlilik için 313 kere ayet-el kürsi okuyacaksın
Dua örneğini yarın yazayım, şimdi saat çok geç oldu ama, okuduğumuz dualarımızı öncelikle ;
Allah'ım bu okuduğum yasin-i şerifin, (şu şu sure-i şeriflerin ve şu şu ayet-i kerimelerin sevabını Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa SAV'ın ruhuna, Hz. Adem Peygamber ile Peygamberimizin arasındaki cümle hak peygamberlerin ruhuna, ehli-beytin ruhuna, ( Fatma anamızın ruhuna da mutlaka belirtirim, çünki Fatma anamızı çok seviyorum, evliyalarımızın ruhuna, sevgili mümin kullarının ruhuna, şehitlerimizin ruhuna hediye ediyorum eksikleriyle beraber kabul eyle Yarabbim

arabi ayın ilk pazartesi hangi güne denk geliyor bir tarih ve gün verebilirmisiniz rica etsem...paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...allaha emanet olun

--- Sonraki mesaj ---

mikaha kardeşim senden rica etsem bir dua örneği derleyip paylaşırmısınız mesela ben ayetleri okuyorum dileklerimi söylüyorum fakat iş dua kısmına gelince ne diyecegimi nasıl diyeceğimi hep şaşırıyorum mesela kabir ehli beytlerinin evliyaların yüzü suyu hürmetlerine dualarımı kabul et allahım diyorum ama sanki birşeyleri eksik söylüyorum hissine kapılıyorum tekrar tekrar başa dönüyorum yani sizden duaalarımızın arkasından yapacağımız dualarımız nasıl olmalı....yardımcı olursanız inanın çok mutlu olacağım allaha emanet olun

kim yazarsa yazsın milletin iradesini etkileyecek şeyler büyüdür

Büyünün dinimizce’de yapılaması yasaklanmıştır ve haramdır.Ancak sizleri bilgilendirmek amacıyla burda birazda olsa bu konudan bahsetmek istiyorum.Büyüde’ki temel amaç insan bedenin’de yada tabiatta bulunan enerjiyi belirli nesneler veyahut’ta formüller vasıtasıyla transfer ederek , yada cinleri kullanarak birini yada bir birilerini etkilemeye denmektedir.

Büyüdeki en önemli nokta ise insan iradesini saf dışı bırakmak ve onu tamamen yada kısmen etki altına almaktır.Bu haramdır. Allah Teâlâ insana kendi karar verip hayatını yönlendirmesi için irade-i cüz-iyye dediğimiz iradeyi vermiştir ve kimsenin insan iradesine kaderine müdahale etmesi doğru bir davranış değildir.

Demek istediğim büyü yapma hakkını kendinde görerek bu iradeye hükmetme’ye yada başkalarına hükmettirme’ye çalışmak doğru bir davranış değildir.
Bunu yapanlar veya yaptırmak için vesile arayanlar açık açık Allah Teâlâ ‘ya isyan etmektedirler.Bizlerin bilmesi gereken en önemli nokta şudurki verdiği iradeye müdahale etmek Allah Teâlâ’nın tasarrufundadır.

Kısaca demek istediğim bir başkasının yapmasını istediğimiz bir şey olduğu zaman ona büyü yaptırmak yerine Allah Teâlâ’ya dua ederek onu elde etmeye çalışmalıyız.Unutmamamız gereken en önemli hususlardan biride Allah Teâlâ her birimiz hususun’da belli bir kader tayin etmiştir ve o kaderi değiştirebilecek olanda sadece odur.

Bazı sitelerde medyum ismi adı altında belli uygulamar yapan hoca arkadaşlarımı bende sizler gibi takip ediyorum büyüyü öyle bir adlandırmışlarki iyi büyü , kötü büyü, ak büyü , kara büyü aşk büyüsü diye birde adlandırmışlar hiçbiri bunun günahından vebainden bahsetmemiş.Şuna inanın büyü konusu her ne olursa olsun eğer bir insanın iradesine müdahale ediyorsanız bu haramdır ve dinen’de yasaktır

--- Sonraki mesaj ---

yazı alıntıdır

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:37 AM

Seheryeli Nickli Üyeden Alıntı

4- Sadece sol el ve ayağı (veya sağ el ve ayağı) yıkayıp o suyu içirmektde büyük tesir vardır. Hatta evvela bu yapılmalı eğer tesir olmazsa bir önceki madde denenmelidir.

bu uygulamayı yaklasık 1 ay önce cok yasli bi hocadan dede'den duymustum sorunumu anlatim ailem ikna olmuyor demistim sol el ve ayak bilegini yikayip suyunu icir demisti ürktüm rahat ol demisti ben bunu kitaplarimizdan okumasaydim sana söylemedim demisti günah olmadiginida soylemisti bilmiyorum denemedim burdada okuyunca denesemi diyorum arkadaslar? bu arada hüseyin kardesim tesekkürler..

merhaba seheryeli; yazdışın yazı beni etkiledi çünkü bende sevdiğim insanla evlenebilmek için tam 2 seneden beri babamın ikna olmasını bekliyorum.çok dardayım ...sen bu mesajı yazalı baya olmuş tarih eski ..sen nasıl oldun ikna olmuştur inş.ailen..yaptığın bi dua varsa benimle paylaşırsan çok sevinicem çok dardayım..dua paylaşımlarını bekliyorum ...şimdiden sağoll..mesela bu ayak yıkıp su içirmek falan onu yaptın mı bana ilginç geldi...ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN.....HAYIRLISIYLA DERTLERİMİZE DERMAN VERSİN....

esilam Nickli Üyeden Alıntı

5- Bu ayetler şahsın yüzüne karşı veya ardından (arada kimse olamayacak) 21 den az olmamak kaydıyla okunursada tesir eder. Hatta bu tesir daha kuvvetlidir.

ayetler şunlardır;

“bismillahirrahmanirrahim. Ferdün hayyun kayyumun hakemün adlün kuddüsün anetil vücuhu lil-hayyil- kayyum”
--------------------

Yukarıda yazdıklarınız Cennetül esma ile yapılan bir uygulama büyük ihtimal büyü değil yada en azından ben öyle biliyorum...

okudum fakat emin olmak istedim ...

sormak istediğim kişiyi görüp görmemek hiç önemli değil mi ?
bu terkibi gece mi gündüz mü yapmalı ?
ve ayrıca toplamda kaç gün okumalı ?
ve ayrıca toplamda kaç adet okunmalı ?

Bilgilendirirseniz sevinirim.
Paylaşımnız için teşekkürler..

"Esilam" kardeşim, sorunuza cevap verecektim ama "kemtamin" arkadaşım doğu yanıtlamış surunuzu ona da teşekkür ediyorum ve burada bir şeyi vurgulamak istiyorum. Bir dua okuyacaksanız, ve bir niyet için okuyacaksanız bundan bir netice almak istiyorsanız bu okumadan kimsenin haberinin olmaması gerekiyor.
Dua kul ile Allah arasındadır, okuma bittikten sonra dahi kimseye söylemeyiniz, hem o duadan alacağınız sevap azalacaktır (doğrusunu Allah bilir) hem de çoğu zaman Allah dileğini 3 günde vermez 5 günde verir ya da 1 yıl sonra verir bilinmez.

Yaptığınız okumayı, duayı, esmayı, ayeti mahşere kadar kimseye söylemeyiniz. Sizin için en hayırlı olan budur, benim düşüncem bu yönde. O nedenle diyelim ki bu gün bir dua okudunuz cevabını da hemen bekliyorsunuz, e bakıyosunuz okudum bir şey olmadı (deme), ne zaman olacağı belli olmaz. Allah hepimize dakikasında cevap vermez, günahkar olanımız var, tövbe etmesi gerekenimiz var, Allah kimi zaman kulunun duasına cevabı 10 yıl sonra da verebilir. Fakat arkadaşına diyorsun ki ben şunu şu niyetle okudum fakat bir netice alamadım, dediğin zaman artık o dakikadan sonra alacağın bir netice var ise de kaybetmiş olursunuz kardeşlerim.
Hiçbir okuma karşılıksız kalmaz. Bir dua, ayet, esma vs. okuduğunuz zaman günahlarınız yağmur damlaları gibi bir bir dükülürler. Kardeşlerim sakın ola ki böyle durumları de göz ardı etmeyelim.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim ki En güzel dua, en hayırlı dua karşılık beklemeden yapılan dualardır.

- Sağımda ki ve solumdaki melekler, siz beni ömrüm boyunca koruyacak ve Allah sizi beni korumak ve benimle ilgilenmek üzere görevlendirdi, Allah sizden razı olsun, bu okuyacağım fatihanın sevabını sizlerin ruhlarına hediye ediyorum deyip bir dua edin kardeşlerim, misaller anlatmakla bitmez.
Doğrusunu Allah bilir
selametle

Bu yazıyı inşallah hepiniz okursunuz

5- Bu ayetler şahsın yüzüne karşı veya ardından (arada kimse olamayacak) 21 den az olmamak kaydıyla okunursada tesir eder. Hatta bu tesir daha kuvvetlidir.

ayetler şunlardır;

“bismillahirrahmanirrahim. Ferdün hayyun kayyumun hakemün adlün kuddüsün anetil vücuhu lil-hayyil- kayyum”
--------------------

Yukarıda yazdıklarınız Cennetül esma ile yapılan bir uygulama büyük ihtimal büyü değil yada en azından ben öyle biliyorum...

okudum fakat emin olmak istedim ...

sormak istediğim kişiyi görüp görmemek hiç önemli değil mi ?
bu terkibi gece mi gündüz mü yapmalı ?
ve ayrıca toplamda kaç gün okumalı ?
ve ayrıca toplamda kaç adet okunmalı ?

Bilgilendirirseniz sevinirim.
Paylaşımnız için teşekkürler..

ben duaların kimsenin helaline zarar vereceğini kabul etmem asla ve bu geri teper, ister büyü ister dua olsun.bunun aksini düşünmem imkansız! ALLAH herkesi kalbine göre korur.ben özel den ısrarla yardımcı olmasını istedim hüseyin24 kardeşimizden(eşimle ilgili) bu yazıların çıkmasında benimde katkım oldu anlıyacağınız gibi.demokrasiye aykırı yapılan her şey geri teper ve cezasını ALLAH mutlaka verir.benim inançlarım budur.

sevgiak bunu sana cevap yazmak istedim ,
çünkü bizde biliyoruz zorlama yok isteyen yapar yapmaz yazılanları iyi oku evet hüseyin kardeşim iyi niyetle bildiğini paykaşmak istemiş ama benim isyanım ,irademiz kontrolünü elimizden alacak terkipler var ne demek isteyen yapar ,peki bu formülleri bize karşı biri uygularsa doğrumudur burada iradeye hükmetmek var,ben insanların sevgi aşk,ihtiras özeeliklede kadınların yapmaktan çekinmediklerine çok şahidim,sanırım yaşın küçük senin ,bende kadınım ama Allah kadın şerrinden korusun diyorum ,genel olarak ihtirasları çok olduğundan herşeyi herşekilde kullanırlar isyanım o yüzden,bu tip insanların çevrende olmuyacağından eminmisin,yada senin bunları uygulamaya niyetin mi var.Helal olan için yapılan herşey tamam (iyilik adına) ama başkalarının iradesine,hanesine kalbine hükmedecek hükümlerde var,sonra bu hüseyin kardeş antepliymiş ve anladığım kadarıyla inançlı büyünün ne demek olduğunuda biliyor ,iyi niyetli olarak yazdı ama kötü kullanılırsa aracı olmaktan onada günah vardır uyarmak istedim,ve ben hüseyinin verdiği duaları okuyorum.sanada tavsiyem iyi oku,iyi düşün ,"bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın " zihniyetinden kurtul o yılan gelir birgün senide sokar,bu çok bencilce ....uydurulmuş bir söz.Son olarakta her koyun kendi bacağından asılır diyorsan bu büyü tertipleriyle insanların haklarına tecavüz etmiş olursun,demokrasiyede aykırıdır,aslında seninle yüzyüze konuşmak isterim

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:38 AM

Arkadaşlar İnsanlar bildiklerini paylaşıyorlar fakat yapın diye baskı kurmuyorlar üzerinizde isteyen yapar istemeyen yapmaz kimseyi zorlamıyoruz fakat yapmayın etmeyin vs..demek yerine okuyup geçelim konuyu dağıtmayalım her koyun kendi bacağından asılır Lahutide her türlü bilgi mevcut siz yapmıyorsanız bir başkası yapıyor o Yüzden konuyu dağıtmayalım genel uyarıydı dikkate alırsanız çok seviniriz
pınar arkadaşımın fikrine ve hüseyin 24 ün acıklmalarına katılıyorum
bu arada tesekkurler hüseyin 24

Prof. Dr. Sinsi 06-27-2012 12:38 AM

Hz. Allah’a sürekli olarak o kişinin muhabbetini kazanmak için dua edilir.

2- Kevser suresi tatlı bir şey üzerine harflerinin adedi kadar okunur. Okumaya başlamadan evvel niyet edilmesi gerekir. Okuma bittikten sonra evvela allah’a dua edilir. Sonrada “”ey bu surenin hadimleri bu sure-i şerife hakkı için bu tatlıyı yiyen kimsenin kalbine falancaya karşı allah’ın izni ile muhabbet ilga edin.”” Diye hadimlerinden yardım istenir.

3- Bir miktar su veya tatlı üzerine başında niyet edilerek yasini şerif okunur. Her mübine gelindiği zaman okunan şey üzerine 10 defa “ya vedüüüd hu” diye nefes edilir. Sonunda dua ve hadimlerinden yardım istenerek matluba yedirilir.

4- Bir kağıda iki adet resim çizilir. Yada sevmesi istenen kişilerin resmi yan yana konur. Veya çamur yahut balmumundan bir kız ve bir erkek heykeli yapılır.Resimlerin veya heykellerin göğüs hizasına erkek ve kızın adları ana adları ile beraber yazılır. Resimler bir daire içine alınıp 1000 defa “ya vedüd” denip her defasında sıcak nefesle hu diye üflenir. Ve sonunda dua edilip bu resimler yüksekçe bir yere görünecek şekilde asılır. Altınada “ey Allah’ın mahlukatı. Bunlar birbirine sevdalıdır” yazılır.

5- Matlubun yanına varmadan evvel 19 defa “bismillahirrahmanirrahim. Ferdün hayyun kayyumun hakemün adlün kuddüsün anetil vücuhu lil-hayyil- kayyum” okunup matlubun yanına varınca yüzüne karşı sıcak nefesle üflenir. Okuma ile üfleme arasında konuşma ve uzun yolculuk, veya başka bir meşguliyet olmamalıdır.

6- Yine muhabbet mevzusunda kuranı kerimdeki muhabbetten bahseden ayetlerden istifade edilebilir. Şöyleki. Bu ayetler harflerinin adedi kadar yahut 100 er defa okunmaya devam edilip dua edilerek hadimlerinden yardım istenir.

1- Yeni kesilmiş bi hayvanın kalbi alınıp yarılır. İçinede sevdiği insanın ismi anne simiyle beraber yazılır. Sonra kapatılıp üzerine 1000 tane besmele okunur. Sürekli kullanılan bir ocağın (odun fırınları, tandır v.b) altına gömülür.

2- Biri büyük diğeri küçük iki tane yeni kesilmiş hayvan kalbi alınır. Küçüğüne sevgisi talep edilenin büyüğünede sevgiyi talep edenin isimleri yazılır. Küçük kalp büyüğün içine 70 tane besmele okunarak konulur. Daha sonra 630 besmelede üzerlerine okunup sürekli yanan bir ocağın altına gömülür.

3- Kız için bir koyunun, erkek için bir koçun kalbine niyet edilerek 41 kere yasin okunur. Her yasinde kalbe 1 iğne saplanır ve kalp sıcak küle, yada kızgın çöle gömülür.

4- ? ????? ???? ???? ??? (ve elkaytü aleyke mehabbeten minni). Sevgisi istenen bir kimsenin resmi alınır ve üzerinede ismi anne ismiyle beraber yazılır. Daha sonra bu resmin üzerine 11 sabah 313 er defa bu ayet okunur.

6- Yedi tatlı meyveye (elma gibi) niyetle 70 er kere yasin suresinin son iki ayeti okunup sevgisi talep edilen kişiye yedirilirse maksada ulaşılır.

7- Bir Arabi ayın ilk pazartesi yada Çarşamba günü 41 kara üzüme amenerresulü okunup kor halindeki ateşe atılır. Bu sıradada muhabbeti istenen kişin ismi anne ismiyle beraber zikredilerek kim için yapılıyorsa onu sevmesi tekrar edilir. İstenen kişi nerde olursa olsun aşkından divaneye döner ve yanına gelir.

8- Eğer birinin sevgisini kazanmak istiyorsanız 11 sabah güneş doğarken 1000 defa ya vedud (?? ????) ismi şerifini okursun ve her defasında hu diye bir miktar içeceğe üflersin. Sonrada sevgisini istediğin kimsenin seni sevmesi için dua edersin. Bu içeceği o kimsenin içmesini sağlarsan onda sana karşı bir sevgi ve muhabbet başlayacaktır

9- Bir kimse bir miktar istiğfar ve salavat okuduktan sonra 12000 defa ya vedud ismini okuyarak matlubunun sevgisi için dua eder ve buna 21 gün devam ederse istediği kimse kendisine aşık olur.

10- ? ????? ???? ???? ??? bu ayetin muhabbet mevzuunda büyük esrarı vardır. Bir kimse bir yüzük yaptırır. Yüzüğün içine bu ayet yazılır. Ayetin başına (arapçada baş sağ taraftır) kendi ismini son tarafına da istediği kişinin ismini anne ismiyle beraber yazar. Sonra bu yüzük parmağında olduğu halde o kimseye dokunur ve fırsat buldukça da dokunmaya devam ederse aralarında her geçen gün büyüyen bir muhabbet başlar. Nişan yüzüklerinede aynı şey tatbik edilirse nişanlılar birbirleriyle uyumlu olur e birbirlerini severler. Evli kimseler yazarsa karı koca birbirini çok severler.

11- bir tatlı üzerine başında niyet ve sonunda dua ile 71 defa Kevser suresi okunup matluba yedirilirse aralarında muhabbet hasıl olur.

1- Bir kimse Çarşamba günü el ve ayaklarının tırnaklarını keser ve bunları yakıp kül haline getirdikten sonra bir yiyecek yada içeceğe karıştırıp matlubuna yedirirse deli divane olur.

2- Üç sıvı (göz yaşı, tükrük ve idrar) eşit miktarda karıştırılır ve matluba yedirilirse yine deliye döner.

3- Bir kadını kendine aşık etmek isteyen erkek gusul ederken sol tarafını yıkadığı suyu, bir erkeği aşık etmek isteyen kadın ise sağ tarafını yıkadığı suyu bir kapta toplar ve o suyu matluba içirirse içen kimse onun aşkından deli divane olur.

4- Sadece sol el ve ayağı (veya sağ el ve ayağı) yıkayıp o suyu içirmektde büyük tesir vardır. Hatta evvela bu yapılmalı eğer tesir olmazsa bir önceki madde denenmelidir.

5- Birbirini sevmesi istenen iki kişinin tırnakları, saçları, tükrükleri yada vücutlarından başka parçalar, bunlar olmazsa vücutlarına değen elbise parçaları alınıp yakılır ve külleri karıştırılır. Bu küller bir yiyecek yada içeceğe kaıştırılıp ikisinede yedirilir yada içirilirse aralarında büyük sevgi oluşur.

6- Birinin kendisini sevmesini isteyen kimse gece sevdiğinin uyuduğuna emin olduktan sonra tenha bir yere oturur. Kendisinin sevdiğinin başucunda tasavvur eder ve onun kulağına eğilmiş olduğunu düşünerek en az 1000 kere fısıltıyla falanca beni sev der. Dikkati dağılacak bir şey olduğu zaman dikkatini toplayıp kaldığı yerden devam eder. Buna 1 ay kadar devam ederse istediği kişi kendine aşık olur. Ancak bu süre içinde ona sı sık görünmelidir.

7- Bir yiyecek sabaha kadar ağızda tutulur, sabahta bal ile karıştırılıp kime yedirlirse yiyen kimse ona delice sevdalanır

Kitaplardan derledim

Hayırlara vesile olması dileğiyle