![]() |
En Faydalı Muhabbet Duaları ( Defalarca Denenmişlerdir)
kırçiçegi Nickli Üyeden Alıntı allahını seversen havasul esrar lütfen kimseye bişey deme burada demeye hakkın yok . sen sadece ticarete dökmüşsün bu işi .ve burda insanlarla iddaa etmeyi bişey sanıyorsun gerçekten ilim sahibi bir insan olsan .burda kimse ile iddalaşmazsın sıfır vallaha sıfır Senin bana demeye ne hakkın var bu duayı okumak için kaça para verdinde boş boş konuşuyorsun. helal olan bir para senin niye ilgilendiriyor. senin bir ilmin varsa gel iddialaş yoksa senin boş lafların beni bağlamaz haddini bil... olaya bakın Allah c.c. la anlaşması varmış gibi garantili dua konusu açanlarmı ilim sahibi güldürmeyin insanı gidin oyun filan oynayın denklerinizle |
En Faydalı Muhabbet Duaları ( Defalarca Denenmişlerdir)
Bu sabah namazından sonra olan okumalar gerçekten çok tesiri formüllerdir
Defalarca denenmişlerdir Hiç kuşkunuz olmasın Özellikle 1. dua yı her iki haliylede denettim Faydası müşahede edilmiştir Formül 1- Bu formül sihri batılda yer alır landığı elyazması kitap bendede mevcuttur Kitapta yazan şudur Her kim inanmaz ise …. olur na’zubullah 3 sabah, sabah namazının arkasından hiç söylemeden bu duayı 100 kere okusa Matlub hasıl olur Eğer olmazsa bana ….. etsin der kitabın yazarı Bismillahirrahmanirrahim Ya kadim ya kadim ya kadim ya ehad ya Muhammed ban lem yelid ve lem yuled Ve lem yekül lehü küfüven ehad Ve sallallahü ala Muhammed ve alihi ecmain Not= diğer kaynaklarda ‘’ban’’ ola kısımı gelen olarak ‘’ya men’’ olarak kullanılsada Ben her iki şekliylede denettim. Her ikiside fayladır biiznillahi teala Formül 2- Buda elyazması başka bir kitaptandır Aynen kitaptan aktarıyorum Muhabbet için her kim inanmazsa …. olur na’zu bullah 3 sabah, sabah namazından sonra kimseye söylemeden 101 kere bu duayı okuya Yalnız 3 sabah ara vermeden okunmalıdır Gayet mücerreptir(çok faydalıdır) olmazsa bana ….. ede der yazar Dua budur Bismilllahirrahmanirrahim Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim Ya kadim ya daim ya vitr ya ehad ya samed ya men lem yelid ve lem yuled Ve lem yekül lehü küfüven ehad. Sallallahü teala aleyhi ecmain. Formül 3 Buda yine başka elyazması bir eserdendir Muhabbet için her kim inanmazsa …. Olur na’zu bullah 3 gün sabah namazından sonra hiç kimseye söylemeden 100 kere oku. Eğer muradı hasıl olmazsa ... ede Lakin harama kullanmaya Dua budur Bismillahirrahmanirrahim Ya kadim ve sallallahü ala seyyidina Muhammed ve alihi ecmain Not=inamayan kafir olur olmasa bana lanet et gibi kısımları yazmıyorum Başka yönlere çekilebilir Amaç duaların tesirinin büyüklüğünü ve önemi belirtmektir vesselam. (HAVVASUL_ESRAR) İznim olmadan başka sitelerde yayınlayanlara hakkım helal değildir… |