![]() |
Sizede Söz Kurdelesi Hediye Edildi Mi?
Bence olay inanmakla ilgili. İnanarak aldıysanız düşüncenize göre kısa veya uzun zamanda gerçekleşiyor sanırım. Bende halamın kızının nişan kurdelesini almıştım ama yutmadım özel eşyalarımın arasında sakladım alırken içimden de sevdiğim biri ile olsun demiştim. Tam 7 ay sonra biriyle tanıştım birbirimize aşık olduk hemde aramızda binlerce kilometre olmasına rağmen.. ve şimdi de sözlüyüz master'ım bitince hayırlısı ile evlenicez inşaallah. Yani daha 1 yıl var.
|
Sizede Söz Kurdelesi Hediye Edildi Mi?
Bugünlerde söz yüzüğü takılan bir komşu kızı bana söz kurdelisinden verdi..ve ipinden bir parça yutmamı söledi..daha yapmadım..google dan da araştırdım şimdi şöyle yazıyor..(Söz alyansları satılırken kırmızı bir kurdele eşliğinde teslim edilir. Aile büyüğü tarafından kurdele kesildikten sonra bekar bayanlara bu kurdelenin çok küçük parçaları verilir. Bir bardak su eşliğinde yutulan kurdele ne kadar kısaysa o kişi için evliliğin o kadar kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır...)siz de denemek isterseniz aklınızda bulunsun ...bi an önce evlenmek isteyenlere duyrulur...
|