![]() |
Izgara Levrek Fileto Tarifi
Izgara Levrek Fileto Tarifi Malzemeleri:- 4 Adet fileto yapılmış levrek - Tuz ve karabiber Garnitür: - 4 haşlanmış taze patates - 8 adet kokteyl domates - 1 – 2 çorba kaşığ, zeytinyağ, - 1 dal taze kekik - Tuz, karabiber Yapılışı : Balıkları tuzlayarak başlıyoruz. Daha sonra tuzlanmış balıkları biberliyoruz ve sonra yağlanmış ızgarada iki taraflı pişiriyoruz. Haşlanmış taze patatesleri ortadan ikiye bölüyoruz. Patatesleri Tuz, karabiber ve taze kekik serpip ızgara yapıyoruz. Minik domatesleri ikiye kesip zeytinyağı, tuz ve kekikle karıştırıyoruz ve daha sonra ızgara yapılmış levrek filetoları ozgara yapılmış patatese eşlik edecek şekilde minik domateslerle beraber servis ediyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.