![]() |
Zeytinyağlı Enginar Kalbi
Zeytinyağlı Enginar Kalbi
Zeytinyağlı Enginar Kalbi Tarifi - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Nasıl Yapılır - Zeytinyağlı Enginar Kalbi Malzemeleri Zeytinyağlı Enginar Kalbi Malzemeler 16 adet enginar kalbi 1 adet soğan 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet domates 2 diş sarımsak 1 adet limon suyu 1/4 litre su Bir miktar tuz ve karabiber Hazırlanışı Enginar kalplerini temizleyip doğrayın ve tencereye koyun. Sonra sırası ile soğan, domates, sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, tuz, karabiber ve su ekleyerek 15 dk kısık ateşte pişirin servis yapın. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.