![]() |
Acılı Yumurta
Acılı Yumurta
Acılı Yumurta Tarifi - Acılı Yumurta Nasıl Yapılır - Acılı Yumurta Malzemeleri 3 adet kati yumurta, 1 buyuk kuru sogan, 3 yemek kasigi sivi yag, 4 yemek kasigi soya sosu, 1 tatli kasigi pul biber Sogan piyazlik dogranir, tavada sivi yagda hafif renk degistirinceye kadar kavrulur, pul biber ve soya sosu ilave edilip; bir kayik tabak icinde uzunlamasina 4'e bolunmus yumurtalarin uzerine dokulur. Biraz beklettikten sonra servis edilmesi yumurtalarin sosu cekerek lezzetlenmesi icin daha uygundur. Arzu ederseniz uzerine kiyilmis maydonoz ile guzel oluyor! |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.