ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Makarna & Pilav (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=690)
-   -   > Sehriye Pilavi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=170647)

Prof. Dr. Sinsi 06-25-2012 09:02 PM

> Sehriye Pilavi
 
MALZEMELER
2 adet kırmızı sivri biber
1 adet domates
Et veya tavuk
Şehriye
Tuz

HAZIRLANIŞI
2 adet kırmızı sivri biber ve 1 adet domates, küçük küçük doğranıp yağda kavrulur. Üzerine pişmiş parça et veya tavuk parçaları eklenir. Başka bir tencerede 1 su bardağı şehriye yağda kavrulur. Önceki malzemelerle birleştirilir. Üzerine birbuçuk su bardağı et suyu veya tavuk suyu konularak ve tuz da eklenerek hiç karıştırmadan kendi halinde pişirililir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.