![]() |
Kolay şöbiyet:))
KOLAY ŞÖBİYET:
8 milföy yaprağı 2 su b. süt 4 çorba k. irmik file yeşil fıstık fındık,hindistan cevizi şerbeti için: 3 su b. tozşeker 2 su b. su HAZIRLANIŞI: Önce süt ve irmiği muhallebi gibi pişirip soğutun. Milföy yapraklarını dört parçaya kesin. Her bir karenin ortasına pişirdiğiniz kaymakdan koyun. Kaymağın üzerine biraz yeşil fıstık da ilave edin. Muska şeklinde kapatın. Fırın tepsisine üst üste binecek şekildi yerleştirin. Üzerlerine hafifçe erimiş tereyağı gezdirin. 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. önceden hazırladığınız şerbeti soğuk olarak ilk sıcaklığı çıkmış tatlının üzerine dökün. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.