![]() |
Çilek soslu yalancı tavuk göğsü
Çilek soslu yalancı tavuk göğsü
Malzemeler: 150 gr margarin, 1 su bardağı un, 1 kaşık nişasta, 1,5 su bardağı şeker, 1 paket vanilya, 1 litre süt Üzerine: 250 gr çilek Yapılışı: Orta boy tencerede yağı eritin. Un ve nişastayı ekleyip biraz kavurun. Sonra kalan malzemeleri de ekleyip yoğun bir kıvama gelinceye kadar karıştırarak pişirin. Ateşten alıp mikser ile birkaç dakika karıştırın. Geniş bir borcama yayıp, buzdolabında soğutun. Çileği robottan geçirin, dilerseniz bir miktar da şeker ilave edin. Soğuyan tavuk göğsünün üzerine yayıp servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.