Prof. Dr. Sinsi |
06-26-2012 01:06 AM |
> Ispanaklı kek
Malzemeler- 1 su bardağı ıspanak püresi
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2,5 su bardağı toz şeker
- 3 yumurta
- 3 su bardağı un
- 2 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- Kreması için: 3 fincan sıcak su, 1 yemek kaşığı nişasta, 1 yemek kaşığı margarin, 2,5 kaşık şeker, 1 fiske tuz, 1 paket kakao çoko mousse kreması
Yapılışı
Çiğ ıspanağın yaprakları haşlanmadan robottan geçirilir. Malzemeler kek gibi pişirilir. Üzerine kreması sürülür. Krema üzerine çoko mousse noktalar halinde konur.
|
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.