![]() |
Fırında makarna ~~lezzet isteyenler baksın
ARKADŞLAR + REPLERİ İHMAL ETMEYİN ÇÜNKÜ BEN GERÇEKTEN BÖYLE BİR ÇABAYLA HAIRLANAN YEMEĞİN TARİFİNİ VERİYORUM. EN AZINDAN GÜZEL TEŞEKKÜRLERİNİZİ İHMAL ETMEYİN .2KONU AÇTIM 1 İNDİ REKLAM ATMIŞLAR 1 İNDE HİÇBİRŞEY YOK LÜTFEN EMEĞE SAYGINIZIN OLDUĞUNU KANITLAYIN .
İŞTE FIRINDA MAKARNA ıÜüMalzemeler: (6 Kişilik) · yarım paket fırın makarna · 6 su bardağı su ( makarnayı haşlamak için) · 3 adet yumurta · 1 su bardağı peynir rendesi · 1 su bardağı süt · 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ · 10-12 dal yaprakları temizlenip kıyılmış maydanoz. · tuz, karabiber Üzerine: · 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi Yapılışı: Makarnaları su ile 15-20 daki haşlayıp. Süzün. Hemen içine 1 çorba kaşığı sıvı yağ katın ve yapışmaması için karıştırın. Ayrı bir kapta yumurtaları, peyniri,maydonozu, sıvı yağını ve sütü karıştırın Bu harca makarnalarıda karıştırın. Kare bir borcamı tepsiyi margarin ile yağlayıp çok az Un sepin ve makarnalı harcı tepsiye boşaltın. üzerine kaşar peyniri rendesini serpin. Önceden ısıtılmış fırında üzeri güzelce kızarana kadar fırınlayın +REP + REP +REP |