![]() |
Bisküvi Pastası Tarifi
Malzemeler
2 Paket eti kakaolu bisküvi 2 Paket sade kremşanti Sosu için: 1 Bardak süt 1 Çay bardağı kakao 1 Fincan şeker 1,5 Yemek kaşığı buğday nişastası Yapılışı Eti kakaolu bisküviyi küçük parçacıklar halinde parçalayın. Kremşantini süt ile çırpın. Kremşantinin tarifi paketinde yazılıdır. Parçalanmış bisküvilere kremşantiniyi ekleyip karıştırın. Kek kalıbına koymak isterseniz , kalıbın içerisine poşet koyunuz ki rahat çıksın. Diğer bit yol da alüminyum fol yo kağıdına sararabilirsiniz de. Not: Bu tarifi isteğe bağlı olarak ara kısmına muz koyabilir veya aralarına Antep fıstığı atabilirsiniz. Sosu için; küçük tencerenin içine sütümüzü, kakaomuzu, şekerimizi buğday nişastamızı ekleyip, koyulaşıncaya kadar karıştırıyoruz. Son olarak da Yapmış olduğumuz pastamızın üzerine döküyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.