![]() |
Çiğ Sebze İçin Sos veya Dip Tarifi
MALZEMELER
1 demet maydanoz (ayıklanmış) 5-6 adet ançuez (bir çeşit balık konservesi, salamurasıdır) 3 diş sarmısak (dövülmüş) 1 dilim bayat ekmek (kabuğu çıkarılacak) 2 adet haşlanmış katı yumurta 2-3 adet orta boy salatalık turşusu 1 su bardağı zeytinyağı 2 yemek kaşığı sirke 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Yukarıda saydığımız malzemelerin hepsi bir mutfak robotuna aktarılır ve iyice püre haline gelinceye kadar çekilir. Böylece hazırladığımız sosu kaseye boşaltıp, çiğ sebzelerle beraber servise sunalım. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.