![]() |
Diyet Tavuklu İskender
-2 parça ince avuç içi büyüklüğünde tavuk göğsü
-2 dilim çavdar ya da kepek ekmeği -3 sivri biber -2 domates-2 diş sarmısak -1 kase yoğurt -1 yemek kaşığı zeytin yağı -tuz, karabiber, zencefil -Bir tavaya domates, biber, sarmısak, tuz, baharatları ve sıvı yağı çiğden koyun. -Kapağı kapalı melemen kıvamında pişirin. -Ayrı bir tavada tavuğu ister kendi suyu ile isterseniz suda haşla***** pişirin. -Ekmekleri küp küp doğrayın ve yağsız olarak tost makinası ve ya fırında kızartın. -Sırayla tabağın en altına ekmekleri sıcak olarak koyun. -Üzerine tavuk göğsü,onun üzerine domatesli karışımı dökün. -En üste yoğurdu yayın. -Afiyet olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.