![]() |
Balık Keki
Balık Keki
Balık Keki Tarifi - Balık Keki Nasıl Yapılır - Balık Keki Malzemeleri Balık Keki (18 ay) 1 paket domates çorbası tozu, 80 g alabalik filetosu, 1/4 kabak, 1 yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 1 dilim ekmek, Frenk maydanozu, margarin, tuz Önceden fırınınızı 200° derecede ısıtın. Kabakları yıkayın ve rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Frenk maydanozunu yıkayın ve ince ince kıyın. Ufalanmış ekmekle karıştırın, kıyılmış balığı, yoğurt, kırılmış yumurta ve domates çorbası tozu ve yarım bardak su ekleyin, hepsini karıştırın. Tuz ekleyip iyice kariştırın. Kek kalıbını margarinle yağlayın ve karışımı içine dökün. Karışımı fırında 30 dakika pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.