![]() |
Mantar Çorbası - Mantar Çorbası Tarifi
Mantar Çorbası - Mantar Çorbası Hazırlanışı
Malzemeler : (2-3 kişi için) 250 gr Mantar 1 adet Patates 1 adet Soğan 4 su bardağı Tavuk Suyu 1 yemek kaşığı Tereyağ 1 ½ Yemek Kaşığı Un 8-10 sap Maydanoz Küp doğranıp, kızartılmış Ekmek Tuz, Karabiber Hazırlanışı : Tereyağını eritip unu ekleyin. Bir müddet karıştırarak kavurun. Tavuk suyunu ilave edin. Mantarları incecik dilimleyin. Soğan ve patatesi küp şeklinde doğrayın. Hepsini tencereye alın. Kaynamaya başlayınca tuzunu katın. Bir taşım kaynatıp, tencereyi indirin. İnce kıyılmış maydanoz ve kızarmış ekmekle servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.