![]() |
Orman Kebabı - Orman Kebabı Tarifi
Orman Kebabı - Orman Kebabı Hazırlanışı
Malzemeler : (6 kişi için) ½ Kg Kuşbaşı Koyun ya da Kuzu Eti 200 gr İç Bezelye 2 adet Patates 2 adet Havuç 2 yemek kaşığı Yağ 1 adet Kuru Soğan 1,5 bardak Su Tuz, Karabiber, Kekik Hazırlanışı : Bir tencereye et, çentilmiş soğan, küçük küçük doğranmış havuç, yağ ile konup kavrulur. Üzerine su ilave edilir. Et ve havuçlar pişinceye kadar 1 saat kadar ateşte tutulur. Üzerine küçük küçük doğranmış patates ve bezelyeler, tuz, karabiber ilave edilip, yarım saat kadar daha pişirilir. Kekik yemek pişirildikten sonra yemeğin üstüne ilave edilir. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.