ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Tarifi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=167827)

Prof. Dr. Sinsi 06-25-2012 02:48 PM

Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Tarifi
 
Paça Haşlaması - Paça Haşlaması Hazırlama

Malzemeler : (4 kişi için)

12 adet Koyun Paçası
8 bardak Su
2 adet Limon
2 diş Sarımsak
yeterince Tuz

Hazırlanışı :

Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olmalıdır.

Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır.

Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.