![]() |
Bücür Pasta - Bücür Pasta Tarifi
Bücür Pasta - Bücür Pasta Hazırlanışı
Malzemeler: Kek: 1 poşet Dr.Oetker Şoko Kek Karışımı 4 yumurta 1 çay bardağı süt 175 g margarin Ara dolgu: marmelat Üstü için: 90 g beyaz çikolata 45 g sütlü çikolata Hazırlanışı: Kek: Şoko kek karışımını yumurta, süt ve margarin ile 3-4 dakika çırpın. 25x30 cm ölçülerindeki yağlanmış fırın tepsisine dökün ve pişirin. Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 35-45 dakika Ara dolgu: Soğuyan keki kareler şeklinde dilimleyin. Bu dilimleri enlemesine ikiye kesip vişne marmelatı sürün ve tekrar kapatın. Üstü için: Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve karelerin üzerini kaplıyacak şekilde sürün. Aynı şekilde sütlü çikolatayı da eritin ve beyaz çikolatanın üzerine ince çizgiler halinde dökün. Buzdolabında çikolatalar donuncaya kadar bekletin ve servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.