![]() |
Vişneli Pasta - Vişneli Pasta Tarifi
Vişneli Pasta - Vişneli Pasta Hazırlanışı
Malzemeler: Pandispanya: 1 poşet Dr.Oetker Pandispanya Un 4 yumurta Yarım çay bardağı su 2 yemek kaşığı Dr.Oetker Kakao Krema: 1 paket Dr.Oetker Vanilyalı Pasta Kreması 1,5 su bardağı soğuk süt 4 yemek kaşığı vişne reçeli 2 yemek kaşığı vişne likörü Süslemek için: 10 adet vişne tanesi 1 yemek kaşığı Dr.Oetker Kakao Hazırlanışı: Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su ve kakao ile 7-8 dakika çırpın. 26 cm çapındaki yağlanmış kalıba dökün ve pişirin. Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C(önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 30-40 dakika Soğutup enlemesine üçe kesin. Krema: İlk patın üzerine vişne reçeli sürün. Pasta kremasını süt ile 2-3 dakika çırpın. 1/4 ünü reçelin üzerine sürün. İkinci pandispanya patını üzerine kapatın ve 2 yemek kaşığı vişne likörü ile ıslatın. Kalan kremanın 1/4 ünü sürün ve son kat pandispanyayı üzerine kapatın. Kalan kremayla pastayı kaplayın. Üzerine kakaoyu çay süzgeci yardımıyla serpin ve vişne taneleriyle süsleyin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.