![]() |
Mantarlı Et - Mantarlı Et Tarifi
Mantarlı Et - Mantarlı Et Tarifi
Malzemeler : (2 kişi için) 450 gr Dana Antrekot 12 orta Boı Mantar 1 adet Dolmalık Biber ½ Su bardağı Krema 1 tatlı kaşığı Biberiye Tuz Hazırlanışı : Yağın 1 tatlı kaşığını teflon tavaya alıp kızdırın. Etlerin iki tarafını da pişirin. Bu arada mantarları, havucu ve biberi ince dilimleyin. Onları da başka bir tavada 1 tatlı kaşığı yağla hafifçe soteleyin. Üzerine kremayı ilave edip, 5 dakika pişirin. Tencereyi ocaktan almadan önce, biberiye ve tuzla tatlandırın. Kızaran etlerin üzerine yayıp, sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.