![]() |
Arapaşı - Arapaşı Tarifi
Arapaşı - Arapaşı Tarifi
Malzemeler: 2 yemek kaşığı sade yağ 1 çay bardağı un 2 su bardağı tavuk suyu 4 su bardağı su 1 çay kaşığı kırmızı biber 1 çorba kaşığı salça 4 adet kuru biber 1 su bardağı tavuk eti ( küçük parçalar) Hamurun hazırlanışı: 4 bardak su, 1 su bardağı un, 1 fincan nişasta. Su kaynatılır un ve nişasta suda eritilir. Kaynar su içine katılarak pişirilir. Hazırlanışı: Sade yağ eritilir. Kırmızı biber konur su ilave edilir. Un ve salça suda eritilir, suyun içinde karıştırılır. Tavuk eti ilave edilip kaynatılır. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.