ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Kiyma Kebabi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=167168)

Prof. Dr. Sinsi 06-25-2012 04:38 PM

Kiyma Kebabi
 
KIYMA KEBABI


M a l z e m e l e r

* 400 gr. kebaplık et,

* 100-150 gr. kuyruk,

* Arzuya göre

kırmızıbiber,

karabiber ve tuz.





HAZIRLANIŞI:

Et, kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya et makinasında çekilir, tuz, karabiber ve kırmızı biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur. Bu karışım eşit 6-7 parçaya ayrılır, avuç yardımı ile şişe geçirilir, orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.