![]() |
bahçıvan kebabı...
BAHÇIVAN KEBABI...
Malzeme - 750 gr kuşbaşı but eti - 3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış) - 2 adet iri patates - 2 çorba kaşığı Sana - 2 adet havuç - 2 adet soğan (küçük doğranmış) - 1 1/2 su bardağı su - Tuz, karabiber, kekik Hazırlanışı Bir tencerede Sana yağını eritin. Soğanı ekleyerek biraz kavurun. Etleri ekleyin; etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin. Su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin. İyice karıştırın. Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin. Etler ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirip, sıcakken servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.