![]() |
Tavşan Pasta
Tavşan PastaMalzemeler
Pandispanya için : 10 Adet yumurta 8 Kahve fincanı tozşeker 8 Kahve fincanı un Kreması için : 4 Su bardağı süt Gıda boyası 4 Çorba kaşığı un 6 Çorba kaşığı tozşeker 1 Kutu diyet labne peyniri Üzerine : Çikolata sos ve şekerlemeler Hazırlanışı · Pandispanya malzemelerini ikiye ayırın. · Ayrı ayrı çırpıp yuvarlak bir kek kalıbına boşaltın. · Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pişirip, soğutun. · Krema için ; un ve tozşekeri karıştırın. · Sütü ekleyin ve muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. · Ocaktan aldığınız kremaya labne peyniri ekleyin. · Kremadan az bir parça ayırıp, yeşil gıda boyasıyla karıştırın. · Pandispanyalardan birini iki kenarından kulak olacak biçimde kesin. · Kesilen pandispanyanın ortası papyon şeklini alacaktır. · Uzunca bir tepsiye yuvarlak pandispanyayı yerleştirin. · Ortadan ikiye ayırın ve katına beyaz krema sürün. · Diğer katını üzerine kapatın. · Tümünün üzerine de kremayı iyice kaplayın. · Kulak ve papyon biçiminde kestiğiniz pandispanyaları yerleştirin. · Ortalarını bıçakla dikkatlice kesin. · Arasına kremayı iyice yayın. · Papyonun üzerine yeşil gıda boyalı kremayı sürün. · Kulaklarını ise beyaz kremayla kaplayın. · Tavşan pastanın papyonunu şekerlemelerle ve çikolata ssosu ile papyon şekli verin. · Yüz kısmına marketlerde hazır satılan çikolatalı sos ile göz, burun, ağız ve diş yapın. · Buzdolabında birkaç saat bekletip, servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.