![]() |
Kalbura Bastı Tarifi
Malzemeler
250 gr, eritilmiş margarin 1 su bardağı süt (250 gr) 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ 1 avuç tozşeker Limon kabuğu rendesi 1 paket kabartma tozu 6 su bardağı un 250 gr. ceviz 1 su bardağı irmik Tarif Bilgileri Kategori: Tatlı Tarifleri Puanı: 5 Tarifi Yazdır Yapılışı Bütün malzemeyi derin bir kaba koyun. Üzerine eritilmiş yağı ilave edin. Karıştırın. İçine cevizleri koyun. Kalburabastı şeklini verin. Üstünü rendeye bastırarak tırtıklı yapın. Tepsiye dizip, pişirin. Şurubu: 4 bardak şeker, 3 bardak su ile koyu bir şurup hazırlayın. Biri soğuk diğeri sıcak olacak şekilde kalburabastıya dökün. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.