![]() |
> Latin pay
MALZEMELER
500 gr dana kuşbaşı 1 dilimlenmiş soğan 100 gr dilimlenmiş mantar 3 adet dilimlenmiş havuç 400 gr et suyu baharat 5 adet patates 100 gr un 1/4 çay kaşığı kabartma tozu biraz su 50 gr tereyağı ya da margarin HAZIRLANIŞI Soğanı, mantarı, havuçları, eti bir tencereye koyun. Et suyunu ve baharatı ekleyin. 1,5 saat orta ısıda bir fırında pişirin. Önceden soyulmuş ve dilimlenmiş patatesleri katın. 20 dakika daha pişirin. Diğer yanda unu, yağı, suyu ve kabartma tozunu karıştırarak hamurunu hazırlayın. Hamuru açarak güvecin ağzını kapatacak biçime getirin ve etli karışımın üstüne örtün, 40 dakika fırında pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.