![]() |
İşkembe Çorbası Tarifi - İşkembe Çorbası Nasıl Yapılır
MALZEMELER -6-7 su bardağı tavuk suyu -1 su bardağı didiklenmiş tavuk derisi ve eti -1 adet yumurta -1 çay bardağı tel şehriye -2 kaşık un, 3 diş sarımsak -1 kaşık margarin yada tereyağı -Tuz, kara biber YAPILIŞI 1- Kaynamakta olan tavuk suyuna tel şehriyeler atılır 2- Şehriyeler biraz pişince un ve yumurta bir kasede çırpılıp yavaş yavaş, karıştırılarak kaynamakta olan çorbaya dökülür. 3 – Koyulaşınca didiklenmiş tavuk eti ve derisi içine eklenir 4- Çorba pişince ocaktan alınır, tuz ve dövülmüş sarımsak eklenir Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.