![]() |
Kurban Kavurma Tarifi Resimli
Kurban Kavurma Tarifi Resimli
Resimli Kurban Kavurma Tarifi Kurban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır? http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler: 2 kg. kurban eti 5 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz, kekik Yemek Tarifi Öncelikle kurban etlerini et kesme tahtasında kuşbaşı doğrayalım. Doğradığımız etleri bir süzgeç içinde iyice yıkayalım. Yıkadığımız etleri büyük bir tencereye alalım, ocağın üzerine koyalım, ara sıra karıştırarak pişmeye bırakalım. Et tamamen suyunu çektikten sonra. ki etler pişmiş olacaktır. Zeytinyağını ilave edelim, sürekli karıştırarak etleri sotelliyelim,3–4 dakika tuzunu ve kekiğini ilave edip ocaktan alalım. Afiyet olsun |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.