![]() |
Elmalı Sıcak Helva
Elmalı Sıcak Helva
Elmalı Sıcak Helva Özellikle balık sonrası güzel gidecek bir tatlı... MALZEMELER * Her 1 kap güveç için yarım elma * Kabın kalanını dolduracak kadar helva * Tarçın * Üzeri için; ceviz. fındık. fıstık. badem ya da hindistan cevizi This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 569x422 and weights 131KB. TARİF Güveç kabına öncelikle elmaları küp küp doğrayıp zemine yayarak yerleştirin. Elmaların üzerine tarçını serpin. En üste helvayı kabı dolduracak kadar ilave edin. Kabın üstünü alüminyum folyo ile kapatarak 180 dereceye ayarlanmış fırında üzeri hafif kızarana kadar (yaklaşık 20-25 dk) pişirin. Üzerini isteğinize göre ceviz. fındık. fıstık. badem. hindistan ceviziyle süsleyip sıcak olarak servis edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.