![]() |
Fasulye turşusu tarifi
Fasulye turşusu tarifi
MALZEMELER. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg 1/2 kilo taze fasulye 2 su bardağı sirke kalın tuz sarımsak tane kişniş 1 çay bardağı sirke 1 litre su YAPILIŞI: Fasulyeleri temizleyin ve varsa kılçıklarını çıkardıktan sonra kaynar suyun içine atın ve 3 dakika kadar tutun.Çıkarıp soğuk suyun altında soğutun ve süzüp kurulayıp kavanoza alın.Suyu kaynatın ve soğuduktan sonra 1 su bardağı tuzu ve 1 çay bardağı sirkeyi de 1 yemek kaşığı kadar tane kişnişi ekyelin ve kavanoza fasulyelerin üzerine doldurun.2 hafta bekledikten sonra yiyebilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.