![]() |
Güldüren Mama
Güldüren Mama
Malzemeler : 5 adet Eti Cicibebe Sade Bisküvi 1 adet armut 3 adet ıhlamur yaprağı 20 gr. esmer şeker 2–3 adet elmanın kabuğu 200 gr. çikolatalı hazır puding Hazırlanışı : Ihlamuru 200 ml. suda, çok iyi yıkanmış elma kabukları ile haşlayın. Kaynayan suyun içinden elma kabukları ve ıhlamur yapraklarını süzerek çıkartın. Armudun kabuklarını soyup küp küp kesin ve esmer şekerle birlikte kaynayan suya ilave edin. Armutlar yumuşayınca ezin ve ETİ CİCİBEBE SADE BİSKÜVİ’leri ufalayıp ekleyin. Mamayı porsiyonluk bir kaseye alın. Soğuyunca üstüne çikolatalı pudingi ilave edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.