![]() |
Tarçınlı Tas Kebabı
Tarçınlı Tas Kebabı
400 gr. kuzu eti 10 adet arpacık soğan 1 çorba kaşığı biber salçası 2 adet havuç 2 adet domates 4 diş sarmısak 1 çorba kaşığı tereyağı 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı tarçın Karabiber Tuz Arpacık soğanların kabuklarını soyun. Tencereye yağları koyduktan sonra üzerine kuşbaşı doğranmış etleri koyup 5 dakika kavurun. Soğanı, iri doğranmış havuç ve sarmısağı ekleyip kavurmaya devam edin, bu aşamada tarçını karışıma ilave edin. Daha sonra salça, doğranmış domates, tuz, karabiber koyup 2 bardak sıcak su ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.