![]() |
Fırında kaşarlı tavuk
Fırında kaşarlı tavuk
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg MALZEMELER kekik tuz 2 adet yumurta 4 dilim kaşar peyniri karabiber 1 su bardağı galete unu pul biber az miktarda tereyağı2 adet derisi alınmış bütün tavuk göğsüHAZIRLANIŞITavuk göğüslerini ortadan ikiye bölün ve kemik kalmaması için kontrol ediln böldüğünüz parçayı hamburger ekmeği gibi kesip açın parçaları birbirinden ayırmamaya dikkat edin aralarına kaşar peyniri yerleştirip üzerine kekik serpin ve küçük parçalar halinde tereyağı koyun. Yumurtaları çırpın içerisine tuz, karabiber, pul biber ilave edip karıştırın. Hazırladığınız tavukları yumurtaya batırıp galete ununa bulayın. Hafif yağladığınız borcam tepsisine dizin üzerine küçük parçalar halinde tereyağı koyup fırında 20-25 dakika pişirin. Patates püresi ile veya sebzeli pilav ile servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.