![]() |
Taze Soğan Yahnisi nasıl yapılır , Taze Soğan Yahnisi Tarifi
Taze Soğan Yahnisi malzemeleri
Taze Soğan Yahnisi yapılışı Taze Soğan Yahnisi hazırlanışı http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler 1 kg. kuşbaşı kuzu eti 100 gr. margarin 1 kg. taze soğan 1 çorba kaşığı salça Nane, tuz Terbiye için: 2 yumurta sarısı 1/2 su bardağı yoğurt Taze Soğan Yahnisi Yapılışı Eti yıkayıp tencereye koyun. Suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene kadar kavurun. Doğranmış taze soğanı ve margarini ilave edip 3 - 4 dakika daha kavurun. Salça ve naneyi ekleyin. Kavurmaya 2 - 3 dakika daha devam edin. 3 su bardağı su ve tuz ekleyin. Kısık ateşte pişirin. Yemeği ocaktan indirdikten sonra biraz bekletin. Yumurta sarısı ve yoğurdu birlikte çırpı. Yavaş vavas karıştırarak vemeğe ilave edin. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.