ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Zeka Soruları (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=370)
-   -   Kuşa Ne Olmuştur? (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=16334)

tatia27 05-12-2007 03:36 PM

Kuşa Ne Olmuştur?
 
Küçük Ali bir gün annesiyle pazardan dönerken satılık kuşları farkeder. Bin bir ısrarla annesini bir muhabbet kuşu almaya ikna eder.
Kuşçu muhabbet kuşunu bir kese kağıdına koyar ve annesiyle beraber evin yolunu tutarlar.
Ellerindeki paketleri ablasına teslim ettikten sonra ayakkabı almak için tekrar dışarı çıkarlar. Bu sırada Alinin ablası paketlerde ne olduğunu çok bilmemesine karşın hepsini dolaba tıkıştırır.
Aradan ortalama 1 saat geçer. Ali ve annesi eve döner. Ali ablasına heyecanla muhabbet kuşunu sorar o da vallahi ben muhabbet kuşu falan görnedim ne varsa buz dolabında der.
Telaşla dolabı açarlar ve muhabbet kuşunu çıkarırlar. Muhabbet kuşunda hiç bir hareketlilik yoktur tabi. Hemen kuşçuyu ararlar ve muhabbet kuşunun donduğunu söylerler.Bu konuda kuşçu onlara bir iki damla benzin bulmalarını ve muhabbet kuşunun ağzına damlatmalarını tavsiye eder.
Benzini bulurlar ve muhabbet kuşunun ağzına damlatırlar. Çok kısa bir süre sonra muhabbet kuşu birden hareketlenir ve evin içinde hızla uçmaya başlar. Tam Ali bunun için seviniyorken az sonra muhabbet kuşu birden bire yere düşer ve öylece kalır.
Sizce muhabbet kuşuna ne olmuş olabilir?

bessraa 05-12-2007 03:38 PM

zehirllenmish ollabllirmii =S=S

tatia27 05-12-2007 03:42 PM

yok canım deil....

ctn_86 05-12-2007 03:58 PM

kuşun benzini bitmiş olabilr mi :)

tatia27 05-12-2007 03:59 PM

olur olur neden olmasın tebrikler ctn_:)))))

puslu 06-04-2007 11:58 AM

soru cevaplanmış konu kilitlenmiştir.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.