ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Gelinlik ve Abiyeler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=532)
-   -   2011 Makyaj Modasi (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=159973)

Prof. Dr. Sinsi 06-26-2012 11:17 AM

2011 Makyaj Modasi
 
2011 Makyaj Modasi

2011 Makyaj Modasının tüm feminen ve baştan çıkarıcı efektlerini gözlere taşıyor. 2011 Makyaj Modasında kadınlar buğulu bakışlara sahip olacak.

Mavi gözler
Mavi renk gözlere sahip biriyseniz, parlak sıcak kahve tonlarını ve sıcak gri tonlarını kullanarak çarpıcı bir ifade elde edebilirsiniz.

Yeşil gözler
Yeşil gözlü iseniz bu sezonun trend renklerini, yani altın tonlarını, sıcak kahverengi, gri ve koyu moru tercih etmelisiniz.

Kahverengi gözler
Kahverengi gözlerde ise, parlak kahverengi, kömür rengi, mor, yeşil ve mavinin tonları bu sezonun favori renkleri arasında.

Siyah gözler
Siyah gözlerde ise, parlak kahve, yeşil, kömür rengi, gri, lacivert ve mor tonlarıyla kusursuz hatlarla gözlerinizi ortaya çıkarabilir, çok daha belirgin hale getirebilirsiniz.

2011 gece makyajı
Dudaklarda ise kırmızı gibi koyu renkler kullnılıyor.. Ayrıca gözlerde parlak tonlrada yer alıyor yanaklarda kırmızılıklar bu kez biraz daha yukarı kaymış yani gözlerin kenarlarına kadar allıklar sürülüyor ve hatlar daha da belirginleşiyor.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.