ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Sarışın,Kızıl,Esmer,Kumral (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=15184)

angelesdream 04-29-2007 12:51 PM

Sarışın,Kızıl,Esmer,Kumral
 
Eğer Bir Sarışınsanız;

- Karşıdan karşıya geçmek için saatlerce beklemezsiniz, yola adımınızı attığınız anda bütün arabalar durur.

- Sigaranızı çantanızdan çıkardığınız anda mutlaka biri bir çakmak uzatır.

- Anlattığınız şey ne kadar saçma olursa olsun can kulağıyla dinleyecek en az bir dinleyiciniz vardır.

-Cafeye girip masaya oturduğunuz anda garson yanınızda bitiverir.

-Dışarı çıkmak istediğinizde size refakat edebilecek yüzlerce kişi vardır siz sadece birini seçersiniz.


Eğer esmerseniz;

- Karşıdan karşıya geçmek için saatlerce beklemezsiniz çünkü yeşil ışığın yayalar için olduğunu öğreneli yıllar olmuştur.

- Sigaranın sağlığa zararlı olduğunu mutlaka bilirsiniz ve içmezsiniz.

- Anlattığınız asla saçma olmaz ve insanlar yalnızca sizi kesmek için sizinle ilgileniyor gibi görünmezler.

- Cafede oturmanız gereken yerin masa diil sandalye olduğunu bilirsiniz, garsonun size söylemesine gerek yoktur.

- Dışarı çıkıyorum dediğinizde dışarıda bi salaklık yapma ihtimaliniz olmadığından insanlar sizi gönül rahatlığıyla yalnız bir yerlere gönderir.


Eğer kumralsanız;

- Yeşil ışığın yayalar için olduğunu mutlaka öğrenmişsinizdir ama yine de unutursunuz. Saatlerce bekler, geçemez, birilerinin hatırlatmasına ihtiyaç duyarsınız.

- Sigaranın sağlığa zararlı olduğunu bile bile çantanızdan çıkarırsınız ve fakat kendiniz yakarsınız.

- Ya anlatacak bir şeyiniz yoktur. Ya da olduğunda dinleyen yoktur.

- Cafeye girersiniz, garson yanınıza bitiverir, tüm masaların rezerve olduğunu söyler ve sizi geri gönderir.

- Dışarı çıktığınızı söyleyecek kimse olmaz olsa da bi salaklık yapmanız umurunda olmaz.


Eğer bir kızılsanız;

- Arabalara okkalı bi küfür sallar geçmek istediğiniz yere her ne şartla olursa olsun geçersiniz.

- Sigara sizi kesmez.

- Dinletecek mutlaka birini bulursunuz müsait birisi yoksa döve döve müsaitleştirirsiniz.

- Tüm masalar sizindir hatta cafe ve garson bile.

- İçeri girdiğiniz pek görülmez.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.