ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Bitkilerle zayıflayın (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=151334)

Prof. Dr. Sinsi 06-25-2012 01:18 AM

Bitkilerle zayıflayın
 
Bitkilerle zayıflayın
Fazla kilolarınızdan mı şikayetçisiniz? Bitkilerle karışımlar hazırlayarak bu sorunu çözebilirsiniz.

Sürekli fazla kilolarından yakınan ve her türlü diyeti denediği halde sonuca ulaşamayanlar bitkilerin zayıflatıcı etkilerinden yararlanabilir.

Bitkisel yöntemler; kadınların başta gelen sorunlarından olan fazla kilolardan kurtulmanın en ekonomik ve sağlıklı yollarından biri.

Papatya, mersin yaprağı, sinameki, defne yaprağı, biberiye ve funda yaprağından elde edilen özel zayıflama macunları kilo vermeyi kolaylaştırıyor. Bu karışım, vücudun protein dengesini koruyarak, aşırı kiloların verilmesini sağlıyor.

Kadınların bir diğer derdi selülitle başa çıkmanın en pratik yolunu da, doğal yöntemler oluşturuyor.

Zambak, yasemin, nane, anason, lavanta, limon, jojoba, rezene, biberiye, keten, ardıç, buğday, susam ve portakal karışımından elde edilen macun selülitlerin giderilmesine yardımcı oluyor.
kaynak: e-kolay.net


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.