ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Beslenme, Diyet ve Sağlık (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=608)
-   -   Eğer, bağırsak problemi yaşıyorsanız, nar kabuğu ve nar çiçeği, hafıza kaybı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=147517)

Prof. Dr. Sinsi 06-25-2012 12:30 AM

Eğer, bağırsak problemi yaşıyorsanız, nar kabuğu ve nar çiçeği, hafıza kaybı
 
Eğer, bağırsak problemi yaşıyorsanız, nar kabuğu ve nar çiçeği, hafıza kaybı yaşıyorsanız, ya da yaşamak istemiyorsanız, köri ve karanfil çok fayda sağlayacaktır diyor?, Dr Ömer Coşkun.


BARSAK SORUNLARI : 1 tatlı kaşığı kurutulmuş ve çekilmiş nar kabuğu ya da nar çiçeği, 1 bardak kaynar suda 5 dak kaynatılıp günde 1 defa içilir. Bal şerbeti yapılıp içilir.

HAZIFA KAYBI VE BUNAMA (ALZHEİMER) : Haftada 3 defa mutlaka yemeklerinize köri baharatı katın. Çayın içine, karanfil atıp, 6 dak. demlendirin. Çayınızı karanfille için.

ELDE SİĞİL : Vücutta oluşan siğiller için, incir yaprağını kırıp, dibinden çıkan sütü sürün. 1 tatlı kaşığı zencefil de siğiller için çok faydalıdır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.