![]() |
Erkekler Melektir İşte Kanıtı
İSTE ERKEKLERIN BİRER MELEK OLDUĞUNUN KANITI...
Birgün ormancının biri dalları nehrin >>>>üzerine sarkan ağacın dallarını keserken >>>>baltasını suya düsürür. >>>>"Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir >>>>ve >>>>"Ne diye bağrıyorsun?" der. >>>>Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü >>>>ve yaşamını >>>>sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı >>>>olduğunu söyler. Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile >>>>tekrar belirir. >>>>"Baltan bu muydu?" diye sorar. Ormancı "hayır" diye cevaplar. >>>>Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş >>>>bir balta ile tekrar belirir >>>>ve yine sorar: "Baltan bu muydu?" >>>>Ormancı yine >>>>"hayır" diye cevaplar. >>>>Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar >>>>belirir ve yine sorar: >>>>"Baltan bu muydu?" ormancı "evet" der. >>>>Ormancının dürüstlüğü perinin çok >>>>hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. >>>>Ormancı mutlu bir şekilde evine döner. >>>>Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte >>>>nehir boyunca yürürken karısı suya >>>>düser. Ormancı "aman tanrım" diye >>>>bağırır. peri yine belirir ve sorar. >>>>"ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der. >>>>Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri >>>>döner. "Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı >>>>"evet" der. >>>>Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. gerçek >>>>bu değil" der. >>>>Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlama söz konusu. >>>>eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones >>>>ile >>>>geri dönecektin,ona da hayır deseydim karımla dönecek ve >>>>her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın >>>>sorumluluğünu taşıyabilecek durumda >>>>değilim. Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur. >>>> >>>>Bu hikayeden alinacak ders : >>>> >>>>Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni >>>>vardir ve bu başkalarının yararı içindir. >>>>" Kendileri için birşey istiyorsalar ekmek çarpsındır!!" |