![]() |
Başparmak Kişiliğinizi Gösterir
BAŞPARMAK (VENUS)
Başparmak insanda eli el yapan parmaktır. İnsan elini ön ayak olmaktan kurtaran başparmaktır. O olmazsa diğer dört parmak işe bile yaramaz. Başparmak hür iradelerin, ihtirasın, arzunun ve kişiliğin parmağıdır. Şimdi durumunuza bakın. Tek maddeye bakmayınız. Parmak hem ince sivri olabilir. İki maddeyi birleştirin. Öyle değerlendirin. KISA BAŞPARMAK- Her şeye duyguları hakimdir. Acele eder hep yanlış karar verir ve pişman olur. UZUN BAŞPARMAK- Girişkenliğin, sabrın, düşünme gücünün ve enerjik bir tabiatın belirtisidir. Başparmağı uzun insanlar iradelidir. Gayretlidir. Metanet sahibidirler. Eğer başparmak çok uzun ise, egemenlik kurma, insan yönetme arzu ve kabiliyeti çok yüksektir. TOPARLAK BAŞPARMAK- (Birinci boğuma bakın bu ilk boğum kısa ve bilya gibi yuvarlak ise) , Bu insanlar tamamen içgüdüleri ile hareket ederler. Münakaşa severler ve münakaşa esnasında hemen kendilerini kaybederler. Maalesef münakaşa anında cinayet işleyebilecek kadar kendilerinden geçerler. Büyük ihtirasların peşinde koşan insanlar da yuvarlak başparmaklıdır. İNCE PAŞPARMAK- Yumuşak huylu,çok uyumlu insanlardır. Yalnız incelemelerimde büyük astrolog Stanke “ ince başparmağın insanlarda bir takım organik rahatsızlıkların belirtisi olduğunu” belirtmektedir. Bu bilgiye başka kaynakta rastlamadım. Bu başparmağa sahip insanlar ille de başarmak isterler ve bunun için hileye bile başvuracak kadar ihtiraslıdırlar. Daha doğrusu başarı ve netice için her şey mübahtır diye düşünürler. KALIN BAŞPARMAK- Kararlı, düzenli ve pragmatist düşünceye sahiptirler. DİK PAŞPARMAK- Her an isyana hazırdırlar, inattırlar. SİVRİ BAŞPARMAK- Şairane bir hassasiyet, kararsızlık,idealizme yakın ve arzulu bir tabiat. YASSI BAŞPARMAK- Hislerle hayatını tanzim eder. DEVRİK PAŞPARMAK-(Parmak adeta arkaya devrilmiş gibidir.) Müsriftir, eli açıktır. Ama çok uyumlu ve çabuk dostluk kurar. Şimdi önemli bir uygulama yapalım. Parmaklarınızı gerin ve açın. Başparmak diğer parmaklarla ya geniş ya da dar açı yapacaktır. Geniş açı yapıyorsa: Bağımsız, sınır tanımayan bir kişilik. Asi mi asi. Bağımsız ve müstakil yaşamak isterler. İnsanlardan uzak durur. Farklılık peşindedir. Dar açı yapıyorsa: Bu insanlar tedbirlidir. Daima ihtiyatlı davranır. Kişilik yetmezliği ve arayış de vardır. Yarın Başparmaktaki boğumlara göre kişilik testi yapacağım. |
Girişkenliğin, sabrın, düşünme gücünün ve enerjik bir tabiatın belirtisidir.
Başparmağı uzun insanlar iradelidir. Gayretlidir. Metanet sahibidirler.Bağımsız, sınır tanımayan bir kişilik. Asi mi asi. Bağımsız ve müstakil yaşamak isterler. İnsanlardan uzak durur. Farklılık peşindedir.ille de başarmak isterler ve bunun için hileye bile başvuracak kadar ihtiraslıdırlar. Daha doğrusu başarı ve netice için her şey mübahtır diye düşünürler. İlginç teşekkürler ergenekon devamını dört gözle bekliyoruz.. |
UZUN BAŞPARMAK- Girişkenliğin, sabrın, düşünme gücünün ve enerjik bir tabiatın belirtisidir.
Başparmağı uzun insanlar iradelidir. Gayretlidir. Metanet sahibidirler. Eğer başparmak çok uzun ise, egemenlik kurma, insan yönetme arzu ve kabiliyeti çok yüksektir. hmm böyle demek.sağol ergenekon |
ben hiç anlamam böyle faldan ama ilginç bir paylaşım teşekkürler.
|
İNCE PAŞPARMAK- Yumuşak huylu,çok uyumlu insanlardır. Yalnız incelemelerimde büyük astrolog Stanke “ ince başparmağın insanlarda bir takım organik rahatsızlıkların belirtisi olduğunu” belirtmektedir. Bu bilgiye başka kaynakta rastlamadım.
Bu başparmağa sahip insanlar ille de başarmak isterler ve bunun için hileye bile başvuracak kadar ihtiraslıdırlar. Daha doğrusu başarı ve netice için her şey mübahtır diye düşünürler. benimde bu çıktı...Sağol Ergenekon.... |
benimki devrik sanırsam..
eline sağlık ergenekon.. |
dewamını beklıoruz
|
Cevap : Başparmak Kişiliğinizi Gösterir
Geniş açı yapıyorsa:
Bağımsız, sınır tanımayan bir kişilik. Asi mi asi. Bağımsız ve müstakil yaşamak isterler. İnsanlardan uzak durur. Farklılık peşindedir. ben,ben,ben..!! |