![]() |
Eğer Kisa boylu 1 bayansanız veya erkekseniz...
Kisa boylu kadinsaniz;
* Seksi olamadiginiza gore sirin olmaya Calisirsiniz. * Ergenlik caginda zorla icirtilen sutler yuzunden inek bile gormeye tahammul edemezsiniz * Topuklu ayakkabilar bir numarali bagimliliginiz, uzun boylu kizlar en buyuk dusmaninizdir. * Her yere sigarsiniz. Arkadas arabalarina altinci-yedinci olabilirsiniz. * Sevgiliniz egilmeden onu opmeniz mumkun degildir. * "Kadinin uzunu sokakta, kisasi yatakta iyidir" lafini her duydugunuzda tepki gosterseniz de icten ice sevinirsiniz. * Sevgiliniz uzun boyunun yani sira bir de yakisikliysa yaninda gogsunuzu gererek, "Ben kaptim" dercesine her zamankinden daha dik yurursunuz. Hatta boyle zamanlarda normalden birkac santim uzun gorunursunuz. * Neyseki boy faktoru guzellige engel degildir. kısa BOYLU ERKEKSENİZ; * Kafanizi bir yerlere carpma riskiniz yoktur. * Yasiniz oldugunuzdan kucuk gosterir. * Maalesef kizlar sizi her zaman sadece arkadas olarak gorur. * Biriyle cikabilmek icin zenginlik, cok basarili olmak gibi yan etkenlere ihtiyac duyarsiniz. * Ne kadar "Yok" diye kendinizi kandirsaniz bile kesinlikle boy kompleksiniz vardir. * Arkadaslariniz boyunuzla ilgili espriler yaptiginda aslinda burnunun ortasina kafa atmak istiyorsunuzdur ama kendinizi tutarsiniz. Sizde kendinizle dalga gecmek zorundasinizdir. * Insanlar sizinle kavga etmeye can atar. Nasilsa doveceklerinden emin olduklarindan sizi kirmakta ve kufretmekte sakinca gormezler. * Boyunuza gore kiz bulmakta zorlanirsiniz. Boydas bir kiz bulsaniz bile genellikle reddedilirsiniz. Cunku onun da boy kompleksi vardir ve care siz degilsinizdir |