ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Bayanlara Özel (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Kadınların anlaşılmaz alışkanlığı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=144805)

Prof. Dr. Sinsi 06-24-2012 02:17 PM

Kadınların anlaşılmaz alışkanlığı
 
Lloydspharmacy adlı İngiliz şirketi için yapılan araştırmayla kadınların üçte birinin, içine sığamayacakları kadar dar elbiseler satın aldıkları ortaya çıktı.




Avrupalı kadınların gardroplarında mutlaka kendi bedenlerinden daha küçük beden kıyafetler bulunduğunu belirleyen araştırma ekibi kadınlara "Neden daha küçük beden elbiseler aldınız?" sorusuna, "Diyete başlıyorum zayıflayacağım" şeklinde cevap verdikleri belirtiliyor.
[Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Kaytı olmak için tıklayın]

Daha küçük beden kıyafetlerin daha hoş göründüğünü belirten uzmanlar, kadınların alışveriş sırasında bunu çok cazip bulduklarını, kendilerini o elbiseyle hayal edip her şeye rağmen elbiseyi satın aldıklarını söylediler.


Yapılan araştırmayla, sadece İngiltere'de daha küçük beden olmasına rağmen alınan ve bu ndenle hiçbir zaman giyilmeden askıda duran yaklaşık 24 milyon giyim parçası bulunduğu tahmin ediliyor.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.