![]() |
iLk buLuşma önemLidir...
SAKIN GECİKME : Dakik oL.Aksi taktirde seninle pLan yapmanın zor oLacağını düşünür...Zaten insanları bekLetmek.Kaba bi davranıştır..
SADE AMA ÇEKİCİ oL : Giyiminde.makyajında.saç modeLinde abartıdan kaçın...Ekmek aLmaya gider gibi giyinme ama tepeden tırnağa pırıltılarada bürünme.Temiz oL.hafif makyaj yap.doğaL bi saç modeli seç ve ağır oLmayan bi parfüm kullan... DOĞAL DAVRAN : Yapmacık davranışlar hemen göze battığı gibi.insanLarı senden uzaklaştırırda..Sempati yerine antipati uyandırmak istemezsin herhalde... 'HEP BEN' DEME : Her cümLene Ben diye başLarsan.her konuyu kendine çekersen.karşındaki senin benciL olduğuna emin oLacaktır...Kendinden tabi söz ediceksin Ama karşındaki kişi hakkında hiçbişey merak etmiyomuş gibide davranma...Ona kendisiyLe ilgiLi zararsız sorular sormayıda ihmaL etme... PARAN oLSUN : Dünya haLi bu.belli oLmaz..Delikanlı senin paranı çekmek isteyecektir...Ama belkiseni denemek için 'Alman usuLü'nü ortaya koyabilir..Yanında paran olursa tuzağa düşmezsin...Belkide onun cebindeki para çıkışmaz.yardım etmiş olursun...Yanında paran olsun gerkemezse harcama ESKİLERİ ANLATMA : KesinLikle kaçınman gereken bişey varsa.o da eski sevgiLini anlatmak.. Aklının hala onda olduğunu düşünür çünkü...Ya da kendisine hava atmak niyetinde olduğunu gösterir.ki bu Da fazLasıyla itici oLur..! SEÇİLMİŞ SORuLaR : Onu test eder gibi soruLar sormaktan kaçın..'Gelecekle ilgili planların ne?' . ' Nasıl bi kızla evlenmeyi hayal ediyosun..' . ' İdealindeki kız tipi nasıl?' Gibi sorular onu zor durumda bırakır.Sıkılır.bıkar.hatta kızabilirde.. |