ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Güzellik & Bakım (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=409)
-   -   Far Nasıl Sürülür? / Far Sürme Teknikleri / Far Sürme Teknikleri hakkında (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=140287)

Prof. Dr. Sinsi 06-23-2012 11:32 PM

Far Nasıl Sürülür? / Far Sürme Teknikleri / Far Sürme Teknikleri hakkında
 
Far Nasıl Sürülür?
Far Sürme Teknikleri




http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Açık kahverengi gözler: Her rengi seçebilirler, özellikle altın rengi, kahve-portakal tonları, gri-yeşiller, gri-maviler, haki yeşiller.



Yeşil gözler: mürdüm, lila, gülkurusu tonları

Mavi gözler: kayısı, kahve-portakal tonları kullanabilirsiniz, ama maviden kaçının zira mavi renk mavi gözü donuk gösterir gene de mavi kullanmak isterseniz lilaya, griye veya yeşile kaçan mavileri tercih edin.

Koyu kahve gözler : Açık kahve rengi gözler gibi bir çok rengi kullanabilirsiniz, koyu gri,mat kahve gibi tonlar ile de farklı bir görünüm elde edebilirsiniz ancak göz farında çok açık simli tonları kullanmayın bunlar gözün beyaz kısmına sarı bir görünüm verirler.

Ve unutmayın renkli makyaj yüzün sadece hareketli kısımlarına yapılır: göz, dudak, yanak gibi…




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.